KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen, op hun tijd vooruit. Voor ons is "Made in Germany" een belofte van kwaliteit. Meer dan 30 jaar ervaring en continue onderzoek en ontwikkeling van de nieuwste high-tech actieve ingrediënten en methoden, die altijd resulteren in een succesvolle behandeling.

O² Zuurstofbehandeling voor een vermoeide doffe huid

Het oxybalance masker verbetert het algemene huidbeeld van de vermoeide vale huid. Het ondersteunt eveneens het helingsproces bij acné. De huid wordt vitaler, frisser en steviger.

Vit A gelaatsverzorging met hydrogel Face Mask

Deze gelaatsverzorging heeft een direct effect op fijne lijntjes en rimpeltjes, maakt glad en hydrateert.

Vit C Pure gelaatsverzorging

Verhoogt de elasticiteit en de stevigheid van de huid, werkt anti-bacterieel en geeft een gladde frisse uitstraling.

Caviaar gelaatsverzorging

Voor de droge, gestreste en regeneratiebehoeftige huid. Het isde beauty- en wellnessformule voor de vrouwelijke en de mannelijke huid die zich goed wil voelen.

Hyaluronic gelaatsverzorging

Een anti-verouderingsverzorging voor de vochtarme huid. Uw huid wordt intensief gehydrateerd, rimpeltjes worden opgevuld en je huid voelt zacht en glad.Vitamina A gelaatsverzorging met hydrogel Face Mask Vitamine A heeft een stimulerend effect op de ouder wordende huid. Het beïnvloedt de collageenproductie, de enzymenwerking en heeft een gunstig effect op de herstelmechanismen van de huid, mede door het gebruikte bestanddeel retinol. Het Hydrogel Face Mask geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat inzake rimpelvermindering en zorgt voor een fijn, egaal huidoppervlak.

Balinese gelaatsverzorging Sung Rei

Holistische Balinese aromabehandeling. De huid wordt verzorgd met exotische oliën en met zachte bewegingen gemasseerd. Dit bevordert het gevoel van ontspanning en welbehagen. Voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige geïrriteerde huid.

Wellness Kiwicha

Kiwicha richt zich op veeleisende klanten, die op zoek zijn naar een natuurlijke huidverzorging waarop ze kunnen vertrouwen en die de standaard cosmetica niet verdragen.

Gelaatsverzorging voor de man

Ook bij mannen laat de toenemende milieuvervuiling, dagdagelijkse stress en een tekort aan hydratatie sporen na op de huid. De mannenhuid van vandaag wordt steeds gevoeliger en droger. De Men-verzorging van Klapp zorgt voor hydratatie en kalmeert de gevoelige mannenhuid. Ze voorkomt voortijdige huidveroudering.